Loading Events

1000mods

Details

Date:
December 21
Time:
8:00 pm - 11:30 pm
Event Categories:
,
Website:
https://www.more.com/tickets/music/1000mods-2024

Organiser

Fuzz Productions

Venue

FLOYD
Pireos 117
Athens, Greece
+ Google Map

Η επιστροφή των 1000mods είναι γεγονός! Οι εγχώριοι heavy rock τιτάνες θα ανέβουν στη σκηνή του Floyd Live Music Venue, το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου, για να παρουσιάσουν ζωντανά το νέο τους album, “Cheat Death”, μαζί με τους κλασικούς ύμνους που μετατρέπουν κάθε live τους σε γιορτή!

Η προπώληση ξεκινάει άμεσα προς  16 ευρώ.

Πέρασαν τέσσερα χρόνια από το εξαιρετικό “Youth of Dissent”, ένα μεγάλο χρονικό διάστημα δισκογραφικής απουσίας που όμως σημαδεύτηκε από έναν συναυλιακό οργασμό, αφού οι 1000mods περιόδευσαν ασταμάτητα, συμμετείχαν σε μεγάλα ευρωπαϊκά festivals και πραγματοποίησαν σειρά από sold-out headline shows σε ολόκληρο τον κόσμο.

Στις 8 Νοεμβρίου, η αναμονή παίρνει τέλος. Το “Cheat Death” κυκλοφορεί επίσημα και σηματοδοτεί την επιστροφή της μπάντας με δέκα εκρηκτικά τραγούδια που αναμειγνύουν τα γνώριμα metal riffs με την ωμή punk ενέργεια, αλλά και με μια γερή δόση alternative-rock πειραματισμού. Τα δύο πρώτα singles, το “Overthrown” και το ομώνυμο “Cheat Death”, μας προϊδεάζουν για το τι πρέπει να περιμένουμε από αυτό το, 5ο κατά σειρά, album τους.

Την παραγωγή και τη μίξη επιμελήθηκε ο, παλιός γνωστός των 1000mods, θρυλικός μηχανικός ήχου Matt Bayles (Pearl Jam, Mastodon, Soundgarden), που βρισκόταν στην κονσόλα και για τη δημιουργία του “Youth of Dissent”, το 2020.

Όλα αυτά για μία μπάντα που από το ξεκίνημά της, στα τέλη των 00s, δούλεψε ασταμάτητα κάνοντας ατελείωτες περιοδείες και παρουσιάζοντας εμβληματικά albums σαν τα “Super Van Vacation” (2011), “Vultures” (2014) και “Repeated Exposure To…” (2016). Οι 1000mods στόχευαν πάντα ψηλά, σπάζοντας γρήγορα τα στενά όρια της εγχώριας αγοράς, διανύοντας μια πορεία σταθερά ανοδική και κατακτώντας πιστό κοινό σε ολόκληρο τον κόσμο. Στις 21 Δεκεμβρίου, γιορτάζουμε μαζί τους το επόμενο, σπουδαίο κεφάλαιο στην ιστορία τους.

Follow 1000mods

Website  | Bandcamp | Instagram | Facebook

Διάθεση εισιτηρίων:

  • Τηλεφωνικά στο 2117700000
  • Online more.com / Floyd.gr
  • Φυσικά σημεία: Καταστήματα Νova, Public, Ευριπίδης, Yoleni’s, Viva Spot Τεχνόπολης και Supervan Records (Χαρ. Τρικούπη 2, εντός στοάς)

Floyd Live Music Venue: Πειραιώς 117, Γκάζι, Αθήνα, πλησίον του Στ. Μετρό Κεραμεικός / Τηλ. 210 3416706

Follow Floyd

Official Website | Facebook  |  Instagram |  TikTok  | YouTube