Loading Events

GHOSTFACE KILLAH with Special Guest INSPECTAH DECK

Details

Date:
November 23
Time:
8:00 pm - 11:30 pm
Event Categories:
,
Website:
https://www.more.com/music/ghostface-killah-inspectah-deck-live-athens-floyd-2024

GHOSTFACE KILLAH with Special Guest INSPECTAH DECK

Live στην Αθήνα!

 

Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2024

FLOYD – Πειραιώς 117

 

Δύο θρυλικά μέλη των WU-TANG CLAN, ο GHOSTFACE KILLAH και ο INSPECTAH DECK,

ζωντανά στην Αθήνα το Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2024, στη σκηνή του FLOYD.

 

Προπώληση Εισιτηρίων :
https://www.more.com/music/ghostface-killah-inspectah-deck-live-athens-floyd-2024

 

Στους Wu-Tang Clan, το μεγαλύτερο rap γκρουπ όλων των εποχών,
ο Ghostface Killah, ο Method Man και ο Ol’ Dirty Bastard ήταν οι τρεις MCs που ξεχώρισαν αμέσως από το υπόλοιπο Clan και έλαμψαν και ως solo καλλιτέχνες, με τους GZA και Inspectah Deck να συμπληρώνουν “την πρώτη 5άδα”. Η συζήτηση για το “ποιος είναι ο καλύτερος MC των Wu Tang”, ανάμεσα στον Ghostface Killah και τον Method Man, παραμένει διαχρονική στους φίλους της rap μουσικής.

 

Ο GHOSTFACE KILLAH είναι ένας Τιτάνας της Rap, ένας ζωντανός θρύλος, όχι μόνο για τη συμμετοχή του στους Wu-Tang αλλά και για τη διαχρονική του παρουσία ως solo rapper τα τελευταία 30 χρόνια. Το τεράστιο βιογραφικό του μιλάει από μόνο του: όλα τα κλασικά άλμπουμ των Wu-Tang (36 Chambers, Wu-Tang Forever, The W κ.α.), 13 solo albums (Ironman, Supreme Clientele, Fishscale κ.α.), και δεκάδες συνεργασίες με αστέρια της μαύρης μουσικής, όπως o Nas, ο Kanye West, ο Kendrick Lamar, o Busta Rhymes, οι Mobb Deep,  η Mary J. Blige, η Beyoncé, η Missy Elliott, αλλά και με μουσικούς άλλων μουσικών ειδών, όπως οι Bad Bad Not Good και ο Mark Ronson.

 

Ο INSPECTAH DECK, γνωστός για τους ευφυείς και αιχμηρούς στίχους του, είναι ένα από τα πιο καθοριστικά μέλη των Wu-Tang. Η συμβολή του σε κλασικά κομμάτια όπως το “Triumph”, το “Protect Ya Neck” και το “C.R.E.A.M.”, έχει αφήσει ανεξίτηλο στίγμα στην ιστορία του hip-hop. Εκτός από τους Wu-Tang, έχει κυκλοφορήσει εξαιρετικές solo δουλειές, ενώ μαζί με το δίδυμο 7L & Esoteric δημιούργησαν το supergroup Czarface.

 

Το Σάββατο 23 Νοεμβρίου, ετοιμαστείτε για ωμό, αφιλτράριστο νεοϋρκέζικο rap, όπου κάθε ρίμα αντηχεί την ουσία των Wu-Tang και την ιστορία μιας ολόκληρης εποχής.

 

Wu-Tang Forever !

 

Online Προπώληση στο https://www.more.com/music/ghostface-killah-inspectah-deck-live-athens-floyd-2024 και στα φυσικά σημεία του επίσημου δικτύου της Μore.

Οι τιμές των εισιτηρίων διαμορφώνονται ως εξής:

Limited Early Birds                  : 28€

Presale – Phase 1                     : 35€

Presale – Phase 2 / Door         : 40€

 

Το Event είναι σταθμός της “Set The Tone” Ευρωπαϊκής περιοδείας του Ghostface Killah και είναι συμπαραγωγή του Street Mode Festival και της Innersense Productions, στο πλαίσιο των Street Mode Specials 2024.